HomeVerlanglijst (0)Mijn AccountWinkelwagenAfrekenen

Workshops

Multi-lijn biedt verschillende workshops om zelf professionele hondenriemen te leren maken. De mogelijkheden zijn oneindig en Multi-lijnen werkt een tikkeltje verslavend. Een professionele workshop duurt 5 uur, is inclusief lunch en kost 65 euro. Daarnaast is het ook mogelijk om verkorte workshops te volgen met een thema. Een verkorte (thema) workshop wordt veelal in de avonduren gehouden en kost 35 euro. Deze workshop neemt 3 uur in beslag.

Wil je zelf een Workshop organiseren? Dan is een deel van de opbrengst (15,- euro per deelnemer) voor de organisatie.

Workshop Datum/Tijd Kosten Locatie Aanmelden
Basis/vervolg workshop 16 december '18 van 13.00-16.00 uur € 35,- incl. hapje en een drankje  Hooglandsweg 13, Nijkerkerveen Klik hier


Professionele workshops

Basisworkshop
Tijdens deze workshop leert u alle basis verbindingen. U leert stevige verbindingen te maken, een musketon vast te zetten, een handvat maken, extra ringen te bevestigen voor bijvoorbeeld poepzakjes of politielijnen, einde van een koord (voor behendigheidslijntjes of speurlijnen), het netjes afwerken, op verschillende manieren vlechten van verschillende kleuren en het knopen van een speelbal.
Tijdens de workshop maakt u in ieder geval een traditionele hondenriem, een halsband, een Multi-lijn met speelbal en een riem naar keuze. Tijdens iedere workshop komen er weer nieuwe creaties naar voren!
Kosten voor deelnemers zijn 35 euro inclusief materiaal om drie riemen te maken en een hapje plus drankje.

Vervolgworkshop
Voor deze workshop is het noodzakelijk om de basisvaardigheden onder de knie te hebben. Tijdens deze workshop maak je een prachtige Multi-Collar, een waar sieraad waaraan prachtige kralen, bedels en tekstamuletjes bevestigd worden. Hierbij maken we een bijpassende gevlochten lijn en ook hieraan bevestigen we fraaie bedels. Als derde object maken we sierlijke showlijnen. Deze zijn meestal alleen verkrijgbaar voor kleine hondjes maar tijdens deze workshop leer je ze ook te maken voor grotere en sterkere honden. Want ook deze groep mag er mooi bijlopen, toch? Wanneer er nog tijd over is, heb je de keuze om bijvoorbeeld een bijpassende armband, sleutelhanger of keykoord te maken. Wanneer er nog tijd over is, heeft u de keuze om voor uzelf een bijpassende armband, sleutelhanger of keykoord te maken. Het wordt alleen maar leuker door de touwtjes in handen te nemen! Kosten voor deelnemers zijn 35 euro inclusief materiaal om drie riemen te maken en een hapje plus drankje.

Paardenworkshop
Het materiaal van Multi-lijn is niet alleen geschikt voor hondenartikelen, maar ook voor paarden zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet alleen voor nieuwe producten, maar ook voor het repareren of versieren van eigen materiaal, denk bijvoorbeeld aan een mooie frontriem op een bestaand hoofdstel. Voor de juiste maatvoering is het aan te raden een passend halster mee te nemen. Voor het volgen van deze workshop hoeft u niet de basisworkshop te hebben gevolgd. De workshop begint met het maken van een eenvoudig halstertouw om de techniek onder de knie te krijgen. Het tweede project is het maken van een halster. Het derde object van deze workshop is naar keuze; teugels, kaptoom, frontriem of neckrope. Kosten voor deelnemers zijn 65 euro inclusief materiaal om drie artikelen te maken en een hapje plus drankje.

Halsbandenworkshop
Met verschillende knooptechnieken worden tijdens deze workshop de mooiste halsbanden gemaakt. Een sieraad voor je hond. Uit verschillende kleurencombinatie's ontstaat een sterke en brede band. Deze workshop is te volgen zonder eerder met Multi-lijn gewerkt te hebben. 
Kosten voor deelnemers zijn 65 euro inclusief materiaal en een hapje plus drankje.


Verkorte Workshops

Workshop Edelstenen
De avondworkshop staat helemaal in het teken van edelstenen en hun heilzame werking. Verschillende edelstenen met heilzame werking worden toegelicht door Hilda Buddingh. Tevens maken we een Multi-Collar en bevestigen we de stenen naar wens hieraan. Het verwerken van edelstenen geeft de Multi-Collar niet alleen een mooie uitstraling, het kan ook onderdeel van een behandelswijze zijn.
Kosten voor deelnemers zijn 35 euro inclusief materiaal en een hapje plus drankje.

Freubelavond
Deze avond is voor mensen die al ervaring hebben opgedaan met Multi-lijn. Tijdens een freubelavond zetten we de klossen op tafel en freubelen we er met elkaar op los. In de eerste plaats gaat het om de gezelligheid met elkaar en verder wisselen we technieken uit om weer nieuwe inspiratie om te doen. Misschien heb je wel een aantal riemen, halsbanden of speeltjes thuis liggen waarvan de afwerking niet lukt of waarvan je nog niet helemaal tevreden bent over het eindresultaat? Neem ze mee naar deze avond en krijgt tips en tricks voor het verbeteren van je eindproduct.
Kosten voor deelnemers zijn 27 euro inclusief materiaal om één riemen/halsband te maken en een hapje plus drankje.

Workshop Sieraden
Tijdens deze workshop gaat u aan de slag om sieraden zoals een armband en ketting naar wens te maken. Verschillende knooptechnieken met dun touw in combinatie met fraaie kralen worden hierin verwerkt. Kosten voor deelnemers zijn 35 euro inclusief materiaal en een hapje plus drankje.

Workshop speeltjes maken
Tijdens deze workshop leert u een diversiteit aan speeltjes te maken. Tijdens deze avond maakt u in ieder geval twee verschillende speeltjes. De speeltjes zijn tevens geschikt voor apporteerwerk vanuit het water aangezien Multi-lijn drijft op water.

Workshop Multi-light
Tijdens deze workshop leert u lichtgevende slangen te verwerken in een Multi-Collar en/of in een bijpassende riem.

Workshop Sieraden
Tijdens deze workshop gaat u aan de slag om sieraden zoals een armband en ketting naar wens te maken. Verschillende knooptechnieken met dun touw in combinatie met fraaie kralen worden hierin verwerkt.